+25 jaar knowhow
Projecten
Projecten

Toegangspark Mannee ‘De Vaete’
Goes

Centraal element in de nieuwe wijk Mannee te Goes is ‘De Vaete’. Dit ‘groene plein’ is de spil waar de wijk om draait en dient als hoofdontmoetingsruimte. Gekozen is voor een kwalitatief hoogwaardige inrichting. Deze bestaat uit een grote waterpartij met traptreden, een halfverharde ruimte met speciaal door ons ontworpen zitelementen en een omringend groen kader wat gevormd wordt door bomenrijen, hagen en kleurrijke beplantingselementen.

Opdrachtgever: Gemeente Goes
Expertises:
Diensten:
Toegangspark Mannee ‘De Vaete’ Toegangspark Mannee ‘De Vaete’ Toegangspark Mannee ‘De Vaete’ Toegangspark Mannee ‘De Vaete’
Bijzonder meubilair
Bijzonder meubilair

Voor het ontmoetingsplein is gekozen voor een halfverharding van Stabilizer. Deze plek is voorzien van bijzonder meubilair. De met hout beklede zitelementen hebben een golvend verloop en vormen een ware eyecatcher vanuit de omgeving. Betonnen trappen bieden de mogelijkheid af te dalen tot het waterniveau van de vijverpartij. Zij vormen niet alleen visueel gezien een fraai element, maar zijn ook een zit- en spelaanleiding voor wijkbewoners.

Groene entourage
Groene entourage

De groene entourage wordt gevormd door forse bomenrijen in gras met op cruciale plekken ruimte voor beplantingsvakken die beschutting bieden en zorgen voor een kleurrijk accent. Hierbij is gebruik gemaakt van het Green-to-colour- concept van leverancier Griffioen

Ruimte en Groen Ruimte en Groen
Zelf ontworpen zitelementen
Zelf ontworpen zitelementen

Bijzonder aan dit project is het zelf ontwerpen van de zitelementen zowel qua layout als technische detaillering cq uitwerking. Door deze uitwerking is een eigen ontwerp ontstaan wat in principe door een lokale partij kon worden gerealiseerd.