+25 jaar knowhow
Diensten
Diensten

Beheer

Alles heeft onderhoud nodig. Dat geldt ook voor de buitenruimte. Een juist beheer is daarom van groot belang om een gerealiseerd plan duurzaam in stand te houden. Daarom wordt er bij het opstellen van het ontwerp en de technische uitwerking al rekening gehouden met het toekomstige beheer. Door verkeerde keuzes in de ontwerp- en aanlegfase of onjuist gebruik en onderhoud wordt de buitenruimte immers onaantrekkelijk en onbruikbaar.

Onderhoudsadvies, beheerplan en toezicht
Onderhoudsadvies, beheerplan en toezicht

Wij geven uiteenlopende adviezen met betrekking tot het beheer en onderhoud van (openbare) ruimtes. Dat kan door het opstellen van een beknopt ONDERHOUDSADVIES of uitgewerkt BEHEERPLAN. Ook advies over lopend onderhoud en TOEZICHT OP HET BEHEER van terreinen behoort tot onze werkzaamheden. Daarnaast houden wij ook voor diverse overheden de beheersituatie in het GIS-SYSTEEM(tekeningen en data) up-to-date.

Het opstellen van een beheer- en onderhoudsbestek volgens de RAW-systematiek behoort tot de mogelijkheden. Ook werken wij vaak met zogenoemde ‘beeldmeetlatten’ waarmee een kwaliteitsniveau (CROW) wordt toegekend ten aanzien van de beeldkwaliteit.

Duurzaam beheer van gerealiseerde plannen.
.
Voorbeelden van werkzaamheden
Voorbeelden van werkzaamheden
  • groenbeheervisie ’s en plannen voor weg- en waterwegen;
  • advies inzake problemen beplantingen;
  • vastlegging beheergegevens in database en tekeningen (GIS) systeem;
  • toezicht beheer recreatieparken en woon(zorg)complexen;
  • directie en toezicht beheer & onderhoud terreinen en beplantingen;
Beheer Beheer Beheer Beheer

Overige diensten

Ontwerp
Een fraaie buitenruimte komt niet vanzelf tot stand. Of het nu een tuin of landschap is, het begint met een goed ontwerp. Als tuin- en landschapsarchitect ontwerpen wij landschappen, particuliere tuinen, bedrijfstuinen, zorgtuinen, parken, pleinen en woonomgevingen. Eigenlijk alles wat buiten te zien is.
lees verder
Techniek
Ontwerpen is één, uitvoeren is twee! Hoe zorg je dat hetgeen ontworpen is ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden? Daar is een technische uitwerking voor nodig waar onze mensen bij het onderdeel techniek voor zorgen.
lees verder