+25 jaar knowhow
Projecten
Projecten

Glamping Goeree-Overflakkee
Sommelsdijk

De luxe van een huisje maar de sfeer van een tent. Dat is het idee achter de landschappelijk gelegen glamping in het buitengebied van Overflakkee. De standplaatsen zijn daarbij natuurlijk vormgegeven en ingericht met streekeigen beplanting waarbij de tenten groepsgewijs in een compound-achtige setting staan. Een kleinschalige recreatievoorziening optimaal geïntegreerd in het landschap.

Opdrachtgever: Groeneveld
Expertises:
Diensten:
Uniek concept
Uniek concept

Uiteraard is er genoeg ruimte om te spelen op het speelveld met verschillende natuurlijke spelaanleidingen. Een uniek concept op een bijzondere plek!

Glamping Goeree-Overflakkee Glamping Goeree-Overflakkee Glamping Goeree-Overflakkee Glamping Goeree-Overflakkee

Diensten

Ontwerp
Een fraaie buitenruimte komt niet vanzelf tot stand. Of het nu een tuin of landschap is, het begint met een goed ontwerp. Als tuin- en landschapsarchitect ontwerpen wij landschappen, particuliere tuinen, bedrijfstuinen, zorgtuinen, parken, pleinen en woonomgevingen. Eigenlijk alles wat buiten te zien is.
lees verder
Techniek
Ontwerpen is één, uitvoeren is twee! Hoe zorg je dat hetgeen ontworpen is ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden? Daar is een technische uitwerking voor nodig waar onze mensen bij het onderdeel techniek voor zorgen.
lees verder
Beheer
Alles heeft onderhoud nodig. Dat geldt ook voor de buitenruimte. Een juist beheer is daarom van groot belang om een gerealiseerd plan duurzaam in stand te houden. Daarom wordt er bij het opstellen van het ontwerp en de technische uitwerking al rekening gehouden met het toekomstige beheer.
lees verder