+25 jaar knowhow
Tuinplan

Tuinplan

TUINPLAN

Een tuinplan of ontwerp is een essentieel onderdeel in een (her)inrichtingsproces van tuin of buitenruimte. Het is de rode draad die door elke fase van bedenken tot uitvoering loopt en kwaliteit en zorgzaamheid garandeert. Het maken van een tuinplan is een omvangrijk proces en wanneer u een tuin laat ontwerpen, kunt u dit dan ook het beste doen in samenwerking met een absolute specialist als Buro Ruimte & Groen.

SPECIALIST OP ELKE SCHAAL

Met ruime ervaring in allerlei projecten op verschillende schaalniveaus, van gemeentelijk groen tot kleine particuliere tuinen, hebben wij veel expertise opgedaan. Hierdoor zijn wij in staat om voor elke situatie een goed tuinplan te realiseren. Dit doen wij, ongeacht de grootte van het project, altijd met dezelfde liefde en passie voor het vak.

CONTACT

Heeft u behoefte aan een goed tuinplan om uw (her)inrichting vorm te geven, dan kunt u contact opnemen met Buro Ruimte & Groen. Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@ruimte-groen.nl of het contactformulier op de website in te vullen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0113 – 354074.