+25 jaar knowhow
Tuin wooncomplex

Tuin wooncomplex

TUIN WOONCOMPLEX

De inrichting van een tuin bij een wooncomplex, zoals een verzorgingshuis, hoeft geen lastige opgave te zijn. Zeker niet wanneer u een professional als Buro Ruimte & Groen inschakelt. Met onze ruime ervaring binnen zowel grote als kleine projecten en een verfrissende visie en kijk op de inrichting van een tuin kunnen wij voor u een aangename buitenruimte creëren rondom een wooncomplex.

BELEEFBARE TUIN

Wij streven ernaar om bij het ontwerp en de inrichting van een wooncomplex een zo mooi en functioneel mogelijke tuin aan te leggen. Zeker in de zorgsector moeten deze twee zaken hand in hand gaan. Men moet er kunnen komen om even te genieten van de buitenlucht in een rustgevende en fijne omgeving. Maar ook het zicht van binnen naar buiten is van groot belang, zodat de tuin ook van binnenuit beleefbaar is.

CONTACT

Voor meer informatie of vragen over onze diensten omtrent het ontwerp en de inrichting van een tuin bij een wooncomplex kunt u te allen tijde contact met ons opnemen middels het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@ruimte-groen.nl. Telefonisch kunt u onze bereiken op 0113 – 354074.