+25 jaar knowhow
Tuin-en landschapsarchitect

Tuin-en landschapsarchitect

TUIN- EN LANDSCHAPSARCHITECT

Tuin- en landschapsarchitect Buro Ruimte & Groen is een absolute specialist op het gebied van vormgeving en inrichting van buitenruimtes. Onze ruime ervaring op iedere schaal, van grote gemeentelijke projecten tot kleinschalige particuliere objecten, heeft ervoor gezorgd dat wij allerlei opdrachten op kunnen pakken en met onze eigen, unieke werkwijze tot een fraai, functioneel en duurzaam eindresultaat kunnen brengen.

VEELZIJDIG IN VORMGEVING

Bij tuin- en landschapsarchitect Buro Ruimte & Groen kunt u terecht voor al uw groen gerelateerde projecten. Door intensief samen te werken kijken we wat het mooiste, meest haalbare en functionele eindresultaat is wat gerealiseerd kan worden. Samenwerking en een goede communicatie in het planproces is voor ons erg belangrijk, we willen immers iets creëren waar u helemaal tevreden mee bent.

CONTACT

Tuin- en landschaparchitect Buro Ruimte & Groen is uw partner in de creatie van uw droomtuin of landschap. Neem contact met ons op om de talrijke mogelijkheden te bespreken. U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier op de website of een email sturen naar info@ruimte-groen.nl. Telefonisch zijn wij ook bereikbaar op 0113 – 354074.