+25 jaar knowhow
Schoolterrein

Schoolterrein

SCHOOLTERREIN

De inrichting van een schoolterrein dient aan veel verschillende eisen te voldoen. Het is immers de locatie waar kinderen van verschillende leeftijden gedurende de hele week verblijven. Het dient dus een plek te zijn waar kinderen kunnen leren en ontwikkelen en zich kunnen vermaken. Anderzijds moet een verantwoordelijke ook overzicht en rust kunnen behouden voor een goede orde. Belangrijkste prioriteit dient de veiligheid van alle kinderen te zijn. Een fors eisenpakket dus en u doet er dan ook verstandig aan bij het ontwerp van een schoolterrein een samenwerking aan te gaan met Buro Ruimte & Groen.

SPECIALISTEN IN BUITENRUIMTES

Buro Ruimte & Groen is namelijk een expert op het gebied van inrichting van buitenruimtes, zoals een schoolterrein. Onze ervaring heeft geleerd dat onze unieke kijk op opdrachten in combinatie met onze nauwe samenwerking met u als opdrachtgever, de meest verrassende, fraaie, functionele en duurzame eindresultaten oplevert.

CONTACT

Wilt u de inrichting van uw schoolterrein overlaten aan een professional? Dan kunt u het beste contact opnemen met Buro Ruimte & Groen. Dit kunt u doen door middel van het invullen van het contactformulier op de website of door een e-mail naar info@ruimte-groen.nl te sturen. Ook kunt u ons via telefoon bereiken op 0113 – 354074.