+25 jaar knowhow
Projecten
Projecten

Binnentuinen
Zierikzee

Uitgangspunt was om een aangename, groene verblijfs- en kijkruimte te creëren voor de bewoners van de woningen die de binnentuin omringen. Dit is gedaan door een afwisselend spel te creëren van gras- en beplantingsvakken die opgehangen zijn aan een padenstructuur. De paden verbinden de diverse tuindelen en maken een rondwandeling mogelijk. Haagstructuren delen de ruimte in en geven met de bomen hoogte en schaduw in de tuinen.

Opdrachtgever: Zeeuwland
Diensten:
Verbinding naar daktuin
Verbinding naar daktuin

Vanaf de hoofdentree voert een pad schuin door de ruimte naar de trappenpartij die de verbinding vormt naar de daktuin. Op het dak is gewerkt met verhoogde plantenbakken en sedumbeplanting zodat er ook groen en kleur is ‘op niveau’.

Gebruikte materialen
Gebruikte materialen
  • Gras- en beplantingsvakken
  • Padenstructuur
  • Haagstructuren
  • Verhoogde plantenbakken op daktuin
  • Sedumbeplanting op daktuin
Gebruikte materialen Gebruikte materialen Gebruikte materialen Gebruikte materialen
Binnentuinen Binnentuinen Binnentuinen Binnentuinen
Een aangename, groene verblijfs- en kijkruimte!
.

Diensten

Ontwerp
Een fraaie buitenruimte komt niet vanzelf tot stand. Of het nu een tuin of landschap is, het begint met een goed ontwerp. Als tuin- en landschapsarchitect ontwerpen wij landschappen, particuliere tuinen, bedrijfstuinen, zorgtuinen, parken, pleinen en woonomgevingen. Eigenlijk alles wat buiten te zien is.
lees verder
Techniek
Ontwerpen is één, uitvoeren is twee! Hoe zorg je dat hetgeen ontworpen is ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden? Daar is een technische uitwerking voor nodig waar onze mensen bij het onderdeel techniek voor zorgen.
lees verder
Beheer
Alles heeft onderhoud nodig. Dat geldt ook voor de buitenruimte. Een juist beheer is daarom van groot belang om een gerealiseerd plan duurzaam in stand te houden. Daarom wordt er bij het opstellen van het ontwerp en de technische uitwerking al rekening gehouden met het toekomstige beheer.
lees verder