+25 jaar knowhow
Atrium Maxima Pattistpark #Terneuzen
Projecten

Atrium Maxima Pattistpark
Terneuzen

Groen atrium
Terneuzen

Aan de Westerscheldedijk ligt het complex ‘Maxima’, senio­renappartementen gegroe­peerd rondom een centraal atrium. Door toepassing van beplanting in bakken, klim­planten tegen de gevel en een aantal grotere bomen is een groene sfeer gecreëerd.

Opdrachtgever: Aannemingsbedrijf Van der Poel
Diensten:
Visueel spel
Visueel spel

De baksteenverharding vormt één doorlopende vloer waarop de ovale bakken strooisgewijs zijn aangebracht. Een visueel spel wat ook van bovenaf interes­sant is. De cortenstalen bakken lopen door naar buiten zodat binnentuin en voorplein één geheel vormen. Door de hoge groene wanden waan je je in een groene wereld in plaats van in een groot wooncomplex in de stad.

Atrium Maxima Pattistpark #Terneuzen Atrium Maxima Pattistpark #Terneuzen Atrium Maxima Pattistpark #Terneuzen Atrium Maxima Pattistpark #Terneuzen
Gebruikte materialen
Gebruikte materialen
  • Ovale plantenbakken van cortenstaal
  • Baksteenverharding
  • Klimplanten
  • Grotere bomen
Gebruikte materialen Gebruikte materialen Gebruikte materialen Gebruikte materialen

Diensten

Ontwerp
Een fraaie buitenruimte komt niet vanzelf tot stand. Of het nu een tuin of landschap is, het begint met een goed ontwerp. Als tuin- en landschapsarchitect ontwerpen wij landschappen, particuliere tuinen, bedrijfstuinen, zorgtuinen, parken, pleinen en woonomgevingen. Eigenlijk alles wat buiten te zien is.
lees verder
Techniek
Ontwerpen is één, uitvoeren is twee! Hoe zorg je dat hetgeen ontworpen is ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden? Daar is een technische uitwerking voor nodig waar onze mensen bij het onderdeel techniek voor zorgen.
lees verder
Beheer
Alles heeft onderhoud nodig. Dat geldt ook voor de buitenruimte. Een juist beheer is daarom van groot belang om een gerealiseerd plan duurzaam in stand te houden. Daarom wordt er bij het opstellen van het ontwerp en de technische uitwerking al rekening gehouden met het toekomstige beheer.
lees verder