+25 jaar knowhow
Ontwerp tuin

Ontwerp tuin

ONTWERP TUIN

Bij het ontwerp van een tuin moet met vele aspecten rekening worden gehouden. Om een goed evenwicht te bereiken tussen alle inrichtingelementen is vereiste kennis en creativiteit noodzakelijk. Daarom kunt u het beste een specialist als Buro Ruimte & Groen inschakelen, die u kunnen voorzien van de beste adviezen en ontwerpen voor uw tuin, zodat uiteindelijk een resultaat onstaat waar u helemaal tevreden mee bent en wat aansluit bij uw wensen.

UNIEK EN DUURZAAM

Als jong en dynamisch bedrijf heeft Buro Ruimte & Groen een verfrissende kijk op het ontwerp en de inrichting van een tuin. Door onze ruime ervaring met vele projecten in verschillende schaalgroottes, zijn wij in staat voor iedere omgeving een mooi en passend voorstel neer te leggen. Onze creatieve oplossingen en het streven naar uniciteit en duurzaamheid zorgt vaak voor verassing en voldoening bij de tuineigenaar en de gebruikers.

CONTACT

Laat uw tuin ontwerpen door de professionals van Buro Ruimte & Groen en u zult versteld staan van het resultaat! Wij informeren u graag, wanneer u contact met ons opneemt door een e-mail te sturen naar info@ruimte-groen.nl. Ook kunt u bellen met 0113 – 354074 of het contactformulier op de website invullen.