+25 jaar knowhow
Ontwerp openbare ruimte

Ontwerp openbare ruimte

ONTWERP OPENBARE RUIMTE

Het ontwerp van een openbare ruimte kan een lastige klus zijn. Er zijn immers talloze zaken en belangen waarmee u rekening dient te houden voordat u daadwerkelijk invulling kunt geven aan deze ruimte. Het ontwerp dient namelijk aan veel maatstaven en criteria te voldoen op basis van de gebruikers en de omgeving. Wanneer u dus een openbare ruimte moet inrichten, kunt u het ontwerp hiervan het beste overlaten aan een professional zoals Buro Ruimte & Groen.

ERVAREN SPECIALISTEN

Buro Ruimte & Groen is gespecialiseerd in het inrichten en ontwerp van de openbare ruimte en heeft hier, ondanks het feit dat wij een jonge organisatie zijn, al flinke ervaring in op weten te bouwen. Onze unieke en verfrissende visie zorgt altijd voor verrassing en voldoening wanneer het eindresultaat wordt opgeleverd.

CONTACT

Wanneer u een ontwerp voor een openbare ruimte nodig heeft, schakelt u Buro Ruimte & Groen in. Neem zo snel mogelijk contact met ons op door het contactformulier op de website in te vullen. U kunt ook bellen naar 0113 – 354074 of een e-mail naar info@ruimte-groen.nl sturen.