+25 jaar knowhow
Ontwerp buitenruimte

Ontwerp buitenruimte

ONTWERP BUITENRUIMTE

Steden en zelfs dorpen zijn tegenwoordig vrijwel helemaal dichtgebouwd. Er lijkt bijna geen ruimte meer over voor groen en de beperkte ruimte die beschikbaar is wordt in onze ogen niet optimaal benut. Wij, van Buro Ruimte & Groen, zijn namelijk van mening dat het ontwerp van een buitenruimte van meer factoren afhangt dan alleen het feit dat een ruimte functioneel moet zijn. Het moet namelijk ook goed in het oog liggen en passend zijn in het totaalbeeld. Daarnaast moet het goed te beheren zijn tegen aanvaardbare kosten. Onze unieke en verfrissende visie op het ontwerp van buitenruimtes zal u doen verrassen en inspireren.

DUURZAAM EN PASSENDE INRICHTING

Bij het ontwerp en de inrichting van een buitenruimte kijken wij naar verschillende omgevingsfactoren om ervoor te zorgen dat een buitenruimte naast esthetisch goed, ook functioneel is in termen van gebruik en inhoud. Met een duurzaam en mooi resultaat willen wij een buitenruimte ontwerpen die jarenlang een prettig beeld geeft voor elke aanschouwer en gebruiker.

CONTACT

Indien u een ontwerp voor een buitenruimte, op welke schaal dan ook, nodig heeft, kunt u het beste contact opnemen met Buro Ruimte & Groen. Stuur een e-mail naar info@ruimtegroen.nl of bel 0113 – 354074. Ook kunt u ons bereiken door gebruik te maken van het contactformulier op onze website.