+25 jaar knowhow
Landschapsarchitect

Landschapsarchitect

LANDSCHAPSARCHITECT

Bij de inpassing in een landschap of transformatie van een landschap zijn er veel factoren waar u rekening mee moet houden. Zowel esthetisch als functioneel past niet alles in een omgeving, Een nieuwe inrichting moet zowel qua inhoud als uiterlijk aansluiten bij de omgeving. Een professionele landschaparchitect als Buro Ruimte & Groen kan u hier uitstekend bij helpen.

ARCHITECTUUR OP ELKE SCHAAL

Als dynamische en jonge organisatie is Buro Ruime & Groen gespecialiseerd in het vormgeven en inpassen van landschappen. Onze landschaparchitect heeft talrijke ervaring met projecten van allerlei schaal. Van grote gemeentelijke projecten tot kleinschaligere particuliere tuinen en buitenruimtes. Wij pakken elke opdracht op met hetzelfde plezier en professionalisme en werken graag met u samen om tot het mooiste resultaat te komen.

CONTACT

Schakel nu de landschaparchitect van Buro Ruimte & Groen in voor professioneel en gedegen advies. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@ruimtegroen.nl of door het contactformulier op de website in te vullen. Ook kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0113 – 354074.