+25 jaar knowhow
Landschappelijke inpassing

Landschappelijke inpassing

LANDSCHAPPELIJKE INPASSING

Authenticiteit is een ondergewaardeerd aspect in het aanzien van een landschap. Niets kan de sfeer en het gevoel van een beeld zo breken als iets wat daar niet thuis hoort. Samenhang verdwijnt en men zou de vergelijking kunnen maken met een gephotoshopt plaatje, alsof er iets is ingeplakt. Goede landschappelijke inpassing is dus belangrijk en beeldbepalend . Buro Ruimte & Groen geeft een ruimtelijke ontwikkeling zodanig vorm dat er uiteindelijk samenhang tussen alle elementen ontstaat en het geheel als passend in het landschap wordt ervaren. Niet alleen beplantingen, maar ook grondwerken, water en bouwkundige aanpassingen zijn hier onderdeel van.

EXPERTISE VOOR ELKE PLEK

Buro Ruimte & Groen is een jong en dynamisch buro dat zich op tal van projecten op elke schaal richt. Of het nu draait om landschappelijke inpassing van een bedrijf, een groot overheidsproject of het ontwerpen van een particuliere tuin of buitenruimte. Geen klus is te klein of groot, we pakken alles met dezelfde expertise en professionaliteit aan, binnen de door u gestelde kaders & randvoorwaarden.

CONTACT

Wilt u meer weten over onze adviezen op het gebied van landschappelijke inpassing en andere diensten die wij leveren? Neem dan contact met ons op door gebruik te maken van het contactformulier op de website of stuur een e-mail naar info@ruimte-groen.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0113 – 354074.