+25 jaar knowhow
Inrichtingsplan

Inrichtingsplan

INRICHTINGSPLAN

Het realiseren van een mooie tuin of buitenruimte komt tot stand met een goede voorbereiding middels een inrichtingsplan. De verschillende aspecten die komen kijken bij de inrichting komen uitvoerig aan bod in dit plan, op een manier waar u zelf in eerste instantie wellicht niet aan denkt. Het is daarom ook verstandig een professional als Buro Ruimte & Groen in te schakelen om u te helpen bij het opstellen van een inrichtingsplan. Op die manier weet u zeker dat het uiteindelijk resultaat aan al uw wensen zal voldoen.

SPECIALIST OP ELKE SCHAAL

Door onze jarenlange ervaring in grote en kleine projecten kunnen we als specialist u goed van dienst zijn bij het opstellen van een inrichtingsplan voor elke buitenruimte. De meerwaarde van een inrichtingsplan komt mede tot stand door intensief met u samen te werken om tot het beste resultaat te komen.

CONTACT

Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden van een inrichtingsplan te bespreken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0113 – 354074, maar u kunt ook altijd het contactformulier invullen. Tevens zijn wij bereikbaar via e-mail, deze kunt u sturen naar info@ruimte-groen.nl.