+25 jaar knowhow
Herinrichtingsplan

Herinrichtingsplan

HERINRICHTINGSPLAN

Het opnieuw realiseren van een tuin of buitenruimte kan voor een geheel ander aanzicht zorgen van uw bedrijfstuin, landschap of particuliere tuin. Middels een goed herinrichtingsplan kunt u op de meest efficiënte wijze aan de slag gaan met dit project. Indien u dit wilt realiseren kunt u het beste in zee gaan met een echte specialist als Buro Ruimte & Groen.

INRICHTEN EN HERINRICHTEN

Als jong en dynamisch bedrijf, met substantiële ervaring, werken wij op unieke wijze aan projecten. Onze ervaring leert dat geen project hetzelfde is, een projectspecifieke aanpak is dus vereist. Anderzijds zijn bepaalde methoden en ideeën toepasbaar op meerdere projecten. Op deze wijze blijven wij als bedrijf doorontwikkelen en zijn onze herinrichtingsplannen kwalitatief hoogstaand.

CONTACT

Wilt u een buitenruimte voorzien van een nieuw uiterlijk of functie, laat u dan informeren over een herinrichtingsplan van Buro Ruimte & Groen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen middels het contactformulier op de website. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@ruimte-groen.nl of bellen met 0113 – 354074.