+25 jaar knowhow
Buitenruimte zorg

Buitenruimte zorg

BUITENRUIMTE ZORG

Wilt u uw buitenruimte met zorg onder handen laten nemen? Bent u op zoek naar een buro dat het ontwerp en de vormgeving van uw buitenruimte kan verzorgen? Dan bent u bij Buro Ruimte & Groen aan het juiste adres. Onze ervaren en enthousiaste landschapsarchitecten vormen een jong en dynamisch team die u uitstekend van dienst kunnen zijn. Neem daarom direct contact met ons op door te bellen met 0113 – 354074.

DRAAG ZORG AAN UW BUITENRUIMTE

Met de hulp van Buro Ruimte & Groen zorgt u voor een eenvoudig en duurzaam resultaat, waarbij wij altijd een nuchtere en realistische benadering hanteren. Het streven is om een maximaal effect te behalen met zo weinig mogelijk middelen. Onze adviezen bestrijken de visie, het ontwerp, de planuitwerking én het beheer voor zowel grootschalige als kleinschalige projecten. Al meer dan 15 jaar staan wij klaar voor particulieren, overheden, instellingen en bedrijven op zowel regionaal als lokaal nivo

CONTACT

Wij helpen u graag met het ontwerpen van uw buitenruimte. U kunt bij ons rekenen op veel zorg en inzet, zodat een optimaal resultaat wordt bereikt. Neem gerust contact op door te bellen met 0113 – 354074, te mailen naar info@ruimte-groen.nl of het contactformulier in te vullen.