+25 jaar knowhow
Bedrijfstuin

Bedrijfstuin

BEDRIJFSTUIN

Een mooie en goed ingerichte bedrijfstuin betekent meer voor u, uw werknemers en klanten dan u zich wellicht realiseert. De uitstraling van een bedrijfstuin is namelijk enorm belangrijk voor de indruk die een klant krijgt van een bedrijf. Een imposante bedrijfstuin zal indruk maken op de klanten die u een bezoek brengen. Daarnaast is een bedrijfstuin functioneel voor alle betrokken partijen. Het is een welkome aanvulling voor de pauzes van uw collega’s, wat de stemming op de werkvloer alleen maar goed zal doen.

UITSTRALING LEVERT OP

Wanneer u een bedrijfstuin wilt laten ontwerpen kunt u dit het beste doen in samenwerking met een specialist als Buro Ruimte & Groen. Met onze ruime ervaring in verschillende projecten, groot en klein, hebben wij een unieke en verfrissende kijk op (groen)inrichting. Graag delen wij deze visie met u om een prachtige bedrijfstuin te creëren die voor uw bedrijf veel oplevert.

CONTACT

Informeer naar onze diensten als u meer wilt weten over de inrichting van een bedrijfstuin. U kunt Buro Ruimte & Groen bereiken door een e-mail te sturen naar info@ruimte-groen.nl of het contactformulier op de website in te vullen. Ook zijn we telefonisch bereikbaar op 0113 – 354074.